The seven year itch

๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹


Vandaag besta ik 52 jaar enย Happy Lemon Coaching bestaat dit jaar 7 jaar! ๐Ÿ‹๐Ÿฅณ

Reden voor een feestje รฉnย om even stil te staan en dankbaar te zijn.ย 


Alweer 20 jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker.....and I'm still alive and kicking ๐Ÿ™‚.

Vanuit ervaringsdeskundigheid als (ex) kankerpatiรซnt, ervaring als leidinggevende en met een rugzak gevuld met kennis over coaching en psychologie begon ik in 2017 aan het avontuur van een eigen coachpraktijk.

Ik ben gestart met Happy Lemon Coaching omdat ik de wereld een beetje mooier wil maken door bij te dragen aan het geluk, plezier en welzijn van mensen.


En wat heb in die 7 jaar mooie gesprekken mogen voeren over omgaan met grote veranderingen, hervinden van je balans en keuzes maken en grenzen stellen.

Ik heb mooie coachopdrachten bij bedrijvenย gedaan en interessante mensen ontmoet.

Ik heb trainingen en workshops verzorgd en ben tijdens de Corona lockdown geรฏnterviewd door Omroep Brabant over veerkracht.

Ik heb geld ingezameld voor KWF en ben mijn eigen HappyLemonShop op Etsy gestart.


Waar de coachtrajecten in de eerste jaren vooral gingen over het omgaan met kanker kreeg ik later ook coachees met hulpvragen overย loopbaan en carriรจre, omgaan met verlies, rouw, burnout en andere ingrijpende levensgebeurtenissen.


Een diepe buiging maak ik voor alle coachees die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden ๐Ÿ™.ย 

Het vergt moed en doorzettingsvermogen om jezelf kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met je persoonlijke uitdagingen.

Lees hier hoe zij het coachtraject ervaren hebben of kijk op mijn LinkedInprofiel voor aanbevelingen.


In die afgelopen 7 jaar waren er ook een aantal grote veranderingen in mijn privรฉ situatie; een verhuizing, een grote reorganisatie op mijn werk, een nieuwe baan, een scheiding, een nieuwe liefde en heel recent het verlies mijn grote kleine vriend Raafje ๐Ÿˆโ€โฌ›.


En dan er die "seven year itch" โšก.....

Het afgelopen jaar heb ik nagedacht over hoe ik Happy Lemon verder wil uitbouwen en waar ik energie van krijg. Practice what you preach zullen we maar zeggen ๐Ÿ™‚.

Dat heeft geresulteerd in het volgen van een opleiding Positieve psychologie, waar ik veel plezier aan heb beleefd en me een mooi diploma heeft opgeleverd.

Ook heb ik me aangesloten bij Coachfinder, een initiatief van Psychologie magazine (naast mijn aansluiting bij beroepsvereniging NOBCO).

Tenslotte heeft mijn website een make-over gekregen met nieuwe teksten, foto's en lay-out.


De toekomst ziet er mooi uit en mijn drive om nog meer mensen te begeleiden vanuit het gedachtegoed van de positieve psychologie is onverminderd groot.


Mocht je interesse hebben in een coachtraject bel of app me dan op 06 28268672 of stuur een mail voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.


Op naar de volgende 7 jaar!


When life gives you lemons, make lemonade!

๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹


Femke