Wat zeggen anderen over mij?

 

"Afgelopen zomervakantie heb ik mezelf getrakteerd op een Happy Lemon Coachingstraject t.b.v. mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de gesprekken met Femke als zeer aangenaam ervaren. Zij schakelt net zo makkelijk met mij mee zodat ik het gevoel krijg dat ze echt luistert en ik dingen niet meermaals hoef uit te leggen. Ze is vriendelijk, positief, heeft veel ervaring en heeft vanuit haar vakkennis tal van praktische handvaten die ingezet kunnen worden buiten de coach-sessies als huiswerk. Door haar sympathieke houding is het makkelijk om eerlijk zaken te bespreken. Naast handvaten, die ik thuis nog verder kan uitwerken, hebben de sessies mij bewust gemaakt van competenties en vaardigheden die ik nu al bezit en waardoor ik zelfverzekerder ben geworden. Verder is Femke een hele kleurrijke en positieve persoonlijkheid. Ik denk dat ik in de toekomst nog wel gebruik ga maken van een "APK". Bedankt Femke.

 

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp. Morgen is een hele bijzondere dag voor mij en ik wilde je dat niet onthouden. Allereerst is het eindelijk gelukt om een eigen huis te kopen en morgen is daarvan de overdracht. Nu dat geregeld is, heb ik ook de vrijheid om morgen mijn baan op te zeggen zodat ik kan beginnen aan de opleiding. Twee hele belangrijke en leuke stappen voor mij! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp toen, heeft me heel veel geholpen!"

 

 "Femke is naast een heel leuk, vrolijk en positief mens ook een fantastische coach! Ze doorziet je en probeert je, zonder oordeel, zelf te laten nadenken over de juiste antwoorden op diverse vragen. Ik heb onze gesprekken als warm, relaxt, eerlijk en super leerzaam ervaren. Dank je wel Femke, keep up the good work!"

 

"Ik heb de coaching van Femke als heel prettig ervaren. Ze stelt je snel op je gemak en is empathisch doch objectief; een belangrijke kwaliteit als coach zijnde. Dankzij het stellen van de juiste vragen geeft ze je de ruimte om tot relevante inzichten te komen. Ik kijk terug op fijne gesprekken die me veel hebben opgeleverd, dankzij haar naturelle en relativerende coaching. Kortom; ik beveel Femke van harte aan als coach!"

 

"Een fijne, oprechte en directe manier van coachen, dat is wat je van Femke kan verwachten. Het heeft mij geholpen om te beseffen wat ik belangrijk vind!"

  

"Femke is een warme persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt tijdens de coachingsgesprekken. Ze straalt vertrouwen en veiligheid uit. Dankzij prikkelende vragen en stellingen laat ze je nadenken over de vragen waar je mee worstelt, ze denkt mee over oplossingsrichtingen maar stimuleert en faciliteert zodat je zelf met antwoorden komt en daar concrete actie(s) op onderneemt."

  

“Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Femke heeft een goed inlevingsvermogen maar laat altijd inzien dat je zelf de keuze maakt en de regie altijd in eigen hand hebt/houdt. Het coachtraject heeft mij voldoende bewustwording gegeven om een volgende stap te kunnen gaan zetten. Ik ben zeer tevreden over de manier van coaching. Ga zo door.”

 

"Femke is een top coach! In het begin wist ik niet goed of ik wel een coach wilde. Bang dat ik een bepaalde richting in geduwd zou worden, of een mening zou horen waar ik niet op zat te wachten.

Maar niks is minder waar. Door de manier van begeleiden vond ik mijn eigen weg. En kon ik makkelijker mijn eigen keuzes maken. Geen gesprek was hetzelfde. Door de neutrale omgeving kon ik makkelijker praten. En door de verschillende manieren van begeleiden ben ik in een korte tijd enorm gegroeid!  Ik zal zeker nog terug komen bij Femke omdat ik me nog verder wil ontwikkelen, maar voor nu heb ik genoeg handvaten gekregen om mijn pad voor te zetten. Femke alvast bedankt voor de top service! en de fijne gesprekken. Hopelijk vinden vele mensen de weg naar jou, want met je enthousiasme en kennis kun je nog veel mensen helpen."

 

“Onlangs heb ik een coachingstraject met Femke afgesloten. Uit dit traject heb ik veel opgestoken. Femke is een goede coach, merkt veel dingen op zonder dat je het direct zegt en is duidelijk en eerlijk. Haar werkwijze is informeel, wat een open sfeer creëert, waardoor de gesprekken heel natuurlijk en vanzelf lopen. Ik kan Femke van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een coach.”

   

“De gesprekken met Femke heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze neemt de tijd voor je, heeft een zeer open houding en probeert je op je gemak te stellen. Met haar voel ik echt een klik, wat ik zelf een belangrijk punt vind bij het kiezen voor een coach. Dank je wel Femke voor je hulp en oprechte aandacht!”

     

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op voor meer informatie!

Mail me op happylemoncoaching@gmail.com

of stuur me een appje op 06-28268672