Samenwerkingspartners - executive coachtrajecten bedrijven en organisaties

 

Wanneer uw medewerker niet lekker in zijn of haar vel zit en dit belemmerend werkt voor het functioneren dan is een coachtraject het perfecte middel om de medewerker te ondersteunen.

 

 

Een coachtraject in opdracht is altijd maatwerk gebaseerd op de wens werkgever en de individuele behoefte van de medewerker. Het betreft een samenwerking tussen Happy Lemon Coaching, het bedrijf (de opdrachtgever) en de medewerker.

De bedrijven en organisaties met wie ik samenwerk vinden ontwikkeling en werkgeluk van hun medewerkers belangrijk en hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkelpunten van een medewerker. 

Zij investeren graag in hun medewerkers omdat coaching bewezen effectief is en een zichtbaar positief effect heeft op het functioneren van de medewerker. 

 

De coachvraag kan betrekking hebben effectief zelfmanagement, persoonlijk leiderschap, assertiviteit, energie- en timemanagement en communicatie.

Vanuit Happy Lemon Coaching werk ik holistisch en op basis van de positieve psychologie.

Samen met de medewerker onderzoeken we de mogelijkheden die er zijn om de medewerker zelf de regie te laten pakken.

 

 

Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden! 

 

Voor bedrijven en (zakelijke) executive coachingstrajecten in opdracht gelden andere tarieven dan de eerder genoemde particuliere tarieven.

Ik stel hiervoor graag een vrijblijvende offerte op.