Speciaal voor bewoners Philipsdorp EindhovenIk woon al weer een aantal jaren in het mooie Philipsdorp in Eindhoven. Ik voel me hier erg thuis en op mijn plek. 

De verhuizing hier naar toe heeft me geholpen een nieuwe start te maken en het verleden los te laten.

🍋🍋🍋

Met een vader die 40 jaar bij Philips heeft gewerkt voel ik een sterke nostalgische band met alles dat Philips ademt. 

De huizen, de geschiedenis, de straatnamen, de vormgeving en het idee van een tuindorp met veel groen zijn sterk verbonden met Philips. De laatste jaren heeft Woonbedrijf veel energie gestoken in het renoveren van de huizen en veel huizen (waaronder ook het mijne) zijn een monument.


Het bruisende Strijp-S is vlakbij en er zijn op cultureel vlak veel activiteiten. 

Ik zie om me heen in de buurt mooie lokale initiatieven zoals 't Koffiehuisje en De Buurtkeuken.

🍋🍋🍋


Het is ook op deze plek dat ik inspiratie kreeg om mijn eigen coachpraktijk Happy Lemon te starten. 


Omdat ik geloof in lokaal en graag iets wil bijdragen aan het geluk en welzijn van mijn medebewoners heb ik een speciale actie op touw gezet waarbij ik de bewoners van het Philipsdorp een gratis kennismakingsgesprek aanbied bij 't Koffiehuisje (De Jonghlaan 32). 

Daarnaast krijgt iedere bewoner 10% korting op het eerste coachgesprek. 


Koffie + Coaching ☺

graag ontmoet ik je onder het genot van een heerlijk kopje koffie bij 't Koffiehuisje.