Happy customers; word jij mijn volgende tevreden klant?

Happy Lemon Coaching bestaat nu ruim een half jaar! Ik hecht veel waarde aan de feedback van mijn klanten. Om de tevredenheid te meten vraag ik mijn coachees bij het laatste evaluatiegesprek om mondelinge feedback en stuur ik een link naar een digitaal klanttevredenheidsonderzoek met 10 vragen. Daarnaast vraag ik om een LinkedIn aanbeveling. Met de verbeterpunten uit de feedback kan ik mijn dienstverlening nog beter maken. Dank voor alle input!
Happy Lemon Coaching bestaat nu ruim een half jaar! Ik hecht veel waarde aan de feedback van mijn klanten. Om de tevredenheid te meten vraag ik mijn coachees bij het laatste evaluatiegesprek om mondelinge feedback en stuur ik een link naar een digitaal klanttevredenheidsonderzoek met 10 vragen. Daarnaast vraag ik om een LinkedIn aanbeveling. Met de verbeterpunten uit de feedback kan ik mijn dienstverlening nog beter maken. Dank voor alle input!