Mijn persoonlijke verhaal

Er was eens een jonge vrouw die midden in het leven stond.

Ze was gezond, had een fijne baan, interessante hobby’s en was gelukkig met haar vriend. Ze genoot volop van het Bourgondische Brabantse leven. De wereld lag aan haar voeten. Alles was mogelijk en niets stond haar in de weg. 

 

Tot ze op een dag tijdens haar werk een pijnscheut voelde. In één week veranderde haar leven compleet. Er volgde een bezoek aan de huisarts en een doorverwijzing met spoed naar de specialist in het ziekenhuis. De diagnose kanker werd gesteld.

 

Alle veiligheden in haar leven verdwenen en alles werd anders. Na een zware en emotionele periode van 2 jaar met meerdere operaties, chemokuren, medicijnen, bestralingen, onzekerheid en pijn volgde een tijd van herstel en het terugvinden van balans. 

 

Om het leven en de liefde te vieren werd er een huwelijk gepland.

 

Toen kwam de genadeslag; haar partner vertelde haar dat hij een andere liefde had gevonden; de relatie werd beëindigd en het voorgenomen huwelijk ging niet door.

 

Weer werd er een beroep gedaan op haar veerkracht, doorzettingsvermogen en optimisme. Ze ging verhuizen en pakte haar nieuwe leven op. Ze vond een andere baan en sloot het hoofdstuk van kanker af met een nieuwe start in een nieuwe werkelijkheid.

 

Ze vond een nieuwe liefde en verhuisde naar een andere stad waarbij ze het vertrouwde los liet en een nieuw avontuur aanging.

Het langverwachte huwelijk kwam er deze keer wel en ze was dankbaar voor alle positieve dingen in haar leven.

Ze was gezond en ze was waar ze wilde zijn. Op haar verjaardag in 2017 schreef ze zich in bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig coach en Happy Lemon Coaching was een feit. Een langgekoesterde wens ging hiermee in vervulling.

 

Helaas bleek het huwelijk niet lang stand te houden en tjidens de Corona periode volgde een scheiding.

Ook bleek de rol die ze vervulde als teamleider in het onderwijs door een reorganisatie niet wat ze ervan verwacht had. 

Ze vond een nieuwe functie en maakte meer tijd vrij voor Happy Lemon.

 

Ik ben Femke en ik ben die vrouw.  Ik ben mens, ondernemer, coach en eigenaar van Happy Lemon Coaching in Eindhoven. Door mijn persoonlijke ervaringen en de lemons die op mijn pad kwamen weet ik intussen heel goed hoe ik limonade moet maken.

 

Ik ben gezond, heb mijn balans hervonden en heb ontdekt dat ik een grote kracht in me heb waardoor ik negatieve gebeurtenissen kan omdenken in positieve ervaringen. Positief (her)formuleren en positief (opnieuw) duiden van gebeurtenissen, gedachten en gevoelens kan veel energie genereren.

 

 

When life gives you lemons, make lemonade!