Today I make lemonade; Happy Lemon Coaching is een feit!

Today I make lemonade

 

 • Goed idee voor nieuwe uitdaging - check!
 • Partner on board - check!
 • Rugzak gevuld met kennis en kunde, diploma's en levenservaring - check!
 • Afstemming werkgever- check!
 • Netwerk inventarisatie - check!
 • Cliënten in het vizier - check!
 • Goede pitch in het koppie - check!
 • Unieke bedrijfsnaam - check!
 • Ondernemingsplan - check!
 • Website in de startblokken - check!
 • Een flinke dosis positieve energie en lef - check!

 

Na een drukke en inspirerende periode van behalen coachingsdiploma, knopen doorhakken, schrijven ondernemingsplan, maken website en verder uitbouwen van mijn coachingsactiviteiten heb ik vandaag, 31 mei 2017, op mijn 45-jarige verjaardag mijn eigen bedrijf Happy Lemon Coaching ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Dit is het beste verjaardagscadeau dat ik kan bedenken!  

 

De komende tijd ga ik als ZZP-er aan de slag met het verder invullen van mijn coachingsactiviteiten en wauw, wat heb ik daar enorm veel zin in; ik kan niet wachten op de mooie en inspirerende gesprekken!!

 

Wil je weten wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor je kan betekenen?

Mail me op femke@happylemon-coaching.nl