Wat zeggen mijn coachees over mij?

"Femke is naast een heel leuk, vrolijk en positief mens ook een fantastische coach! Ze doorziet je en probeert je, zonder oordeel, zelf te laten nadenken over de juiste antwoorden op diverse vragen. Ik heb onze gesprekken als warm, relaxt, eerlijk en super leerzaam ervaren. Dank je wel Femke, keep up the good work!"


"Ik heb de coaching van Femke als heel prettig ervaren. Ze stelt je snel op je gemak en is empathisch doch objectief; een belangrijke kwaliteit als coach zijnde. Dankzij het stellen van de juiste vragen geeft ze je de ruimte om tot relevante inzichten te komen. Ik kijk terug op fijne gesprekken die me veel hebben opgeleverd, dankzij haar naturelle en relativerende coaching. Kortom; ik beveel Femke van harte aan als coach!"

 

"Een fijne, oprechte en directe manier van coachen, dat is wat je van Femke kan verwachten. Het heeft mij geholpen om te beseffen wat ik belangrijk vind!"

  

"Femke is een warme persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt tijdens de coachingsgesprekken. Ze straalt vertrouwen en veiligheid uit.Dankzij prikkelende vragen en stellingen laat ze je nadenken over de vragen waar je mee worstelt, ze denkt mee over oplossingsrichtingen maar stimuleert en faciliteert zodat je zelf met antwoorden komt en daar concrete actie(s) op onderneemt."

  

“Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Femke heeft een goed inlevingsvermogen maar laat altijd inzien dat je zelf de keuze maakt en de regie altijd in eigen hand hebt/houdt. Het coachtraject heeft mij voldoende bewustwording gegeven om een volgende stap te kunnen gaan zetten. Ik ben zeer tevreden over de manier van coaching. Ga zo door.”

 

"Femke is een top coach! In het begin wist ik niet goed of ik wel een coach wilde. Bang dat ik een bepaalde richting in geduwd zou worden, of een mening zou horen waar ik niet op zat te wachten.

Maar niks is minder waar. Door de manier van begeleiden vond ik mijn eigen weg. En kon ik makkelijker mijn eigen keuzes maken. Geen gesprek was hetzelfde. Door de neutrale omgeving kon ik makkelijker praten. En door de verschillende manieren van begeleiden ben ik in een korte tijd enorm gegroeid!  Ik zal zeker nog terug komen bij Femke omdat ik me nog verder wil ontwikkelen, maar voor nu heb ik genoeg handvaten gekregen om mijn pad voor te zetten. Femke alvast bedankt voor de top service! en de fijne gesprekken. Hopelijk vinden vele mensen de weg naar jou, want met je enthousiasme en kennis kun je nog veel mensen helpen."

 

“Onlangs heb ik een coachingstraject met Femke afgesloten. Uit dit traject heb ik veel opgestoken. Femke is een goede coach, merkt veel dingen op zonder dat je het direct zegt en is duidelijk en eerlijk. Haar werkwijze is informeel, wat een open sfeer creëert, waardoor de gesprekken heel natuurlijk en vanzelf lopen. Ik kan Femke van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een coach.”

   

“De gesprekken met Femke heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze neemt de tijd voor je, heeft een zeer open houding en probeert je op je gemak te stellen. Met haar voel ik echt een klik, wat ik zelf een belangrijk punt vind bij het kiezen voor een coach. Dank je wel Femke voor je hulp en oprechte aandacht!”

          

 

Ik ben jouw coach;

 

🍋 met een erkende en geaccrediteerde opleiding als beroepscoach

🍋 met een registratie als coach bij beroepsvereniging NOBCO 

🍋 die zich gecommitteerd heeft aan de Ethische Gedragscode en klachtenprocedure van NOBCO

🍋 met kennis van NLP, arbeids- en organisatiepsychologie, Mindsonar, verandermanagement en gedragsstijlen

🍋 met ervaring in gespreksvoering, diverse coachstijlen en coachmethodes

🍋 met jarenlange werkervaring als leidinggevende in het hoger onderwijs

🍋 met levenservaring hoe op een effectieve manier om te gaan met een andere werkelijkheid en hoe je energie en kracht kunt hervinden na een heftige gebeurtenis in je leven

🍋 die enthousiast, energiek, positief, nieuwsgierig, creatief, empathisch en prikkelend is

🍋 die je meeneemt op het pad van keuzes maken, grenzen stellen en energiemanagement.

 

  

Als coach houd ik ervan mensen uit te dagen en zet daarbij diverse coachingsstijlen in. Humor speelt een belangrijke rol.Ik kan goed luisteren en  snel schakelen.  

Mijn persoonlijke overtuiging dat je zelf aan het roer staat en je altijd een keuze hebt is mijn kracht. 

Mijn instrumenten zijn zelfreflectie, vertrouwen, intuïtie en effectief energiemanagement.

Ik ben overtuigd van de kracht van persoonlijke coaching en geloof in de kracht en hulpbronnen die mensen in zich hebben om zelf een antwoord of oplossing te vinden op hun eigen (levens) vragen.

 

 

Beroepsvereniging NOBCO  

Ik ben aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en lid van EMCC (European Mentoring en Coaching Council). Mijn aansluitingsnr. is 30081. Zie ook mijn persoonlijke pagina op NOBCO. Ik heb me gecommitteerd aan de Ethische Gedragscode(NOBCO/EMCC). Samenhangend met de Internationale Ethische Code voor coaches heeft NOBCO een klachtenprocedure en klachtenreglement.

 

 

Mijn eigen professionalisering

🍋 Om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn professionele houding als coach te bewaken neem ik deel aan een intervisiegroep van coaches en begeleiders, waarbij we regelmatig bij elkaar komen om volgens een intervisie methode cases met elkaar te bespreken.

🍋 Ik geloof in een leven lang leren. Ik sta open en ben nieuwsgierig en vind het belangrijk om nieuwe kennis op te doen. Ik maak daarbij gebruik van het aanbod van NOBCO en ST!R en Fontys en neem deel aan workshops, congressen en kennisdeling. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op voor meer informatie!

Mail me op happylemoncoaching@gmail.com

of stuur me een appje op 06-28268672